BUCKLEYS BUCKLEYS

COATING INSPECTIE APPARATUUR

LENZ LENZ

GLASTECHNIEK

MOHR MOHR

VERWARMINGMANTELS

BRATEQ BRATEQ

GLAS GERELATEERDE COMPONENTEN

info@brateq.nl

DC Pinhole / Holiday Detectors zijn DC apparaten waar hoge spanning gebruikt wordt om gaatjes, insluitingen,  tekortkomingen en porositeit in niet-geleidende coatings te vinden.


Ze kunnen alleen gebruikt worden om fouten in coatings te detecteren waarvan de ondergrond een geleidend materiaal (metalen, beton, etc.) is.


DC Pinhole / Holiday Detectors zijn veel efficiënter en nauwkeurig bij het vinden van gaatjes in coatings dan AC Spark Testers. De units hebben een variabele gevoeligheid en zijn uitgerust met een akoestisch en visueel alarm voor foutmelding. De PHD product range is CE goedgekeurd.

DC Pinhole / Holiday Testers


De PHD Pro' range hoog voltage detectoren zijn er in drie verschillende spannings bereiken, PHD Pro’6 (0.5-6kV), PHD Pro’30 (1-30kV) en de PHD Pro’40 (2-40kV). Al deze modellen zijn verkrijgbaar als basic, pipeline(standard) of als complete kit.De Buckleys Low Voltage Pinhole Detector maakt gebruik van de natte spons en biedt een snelle en kosteneffectieve wijze van niet-destructief testen van diëlektrische lagen op geleidende substraten tot 500μm. Het instrument biedt 5 fabrieksinstellingen en 1 door de gebruiker zelf in te stellen voltage range.


Ten behoeve van een goed functioneren en indicatie van de juiste spanning aan de uitgang van de DCCT, PHD Pro’ of oudere instrumenten heeft Buckleys een hoog voltage kalibratie meter in het pakket opgenomen. Bij DC-apparatuur is beter vast te stellen welke apparaten behoefte hebben aan her-kalibratie.


PHD Pro’6S 0.5-6kV Pinhole Detector – Standard/Pipeline Kit

PHD Pro’6C 0.5-6kV Holiday Detector Kit

PHD Pro’6B 0.5-6kV Holiday Detector Kit

De Buckleys PHD Pro’ range holiday detectie units kunnen de diëlectrische sterkte van een coating calculeren en de juiste spanning hiervoor automatisch instellen. De operator dient eenvoudigweg de coatingdikte in te stellen via het keypad. De testspanning wordt ingesteld volgens de standaard NACE SP-02-74.

PHD Pro’30B 1-30kV Holiday Detector Kit

PHD Pro’30S 1-30kV Pinhole Detector – Standard/Pipeline Kit

PHD Pro’30C 1-30kV Holiday Detector Kit

PHD Pro’40B 2-40kV Holiday Detector Kit

PHD Pro’40S 2-40kV Pinhole Detector – Standard/Pipeline Kit

PHD Pro’40C 2-40kV Holiday Detector Kit

De Buckleys DCCT range coating & kabel testers zijn verkrijgbaar in vier spanningen: C0 (0-7.5kV), C1 (2-15kV), C2 (4-30kV) en C3 (5-40kV). Variaties met een test probe handvat zijn eveneens beschikbaar- C0H, C1Hm C2H en C3H voor applicaties waar de unit handmatig bediend wordt in plaats van aan een productielijn.

C0, C1,C2 & C3  DCCT Porositeit &     Cable Testers

D8 Kalibratie meter

LVPD1- Low Voltage Pinhole    Detector / Natte Spons Tester