BUCKLEYS BUCKLEYS

COATING INSPECTIE APPARATUUR

LENZ LENZ

GLASTECHNIEK

MOHR MOHR

VERWARMINGMANTELS

BRATEQ BRATEQ

GLAS GERELATEERDE COMPONENTEN

info@brateq.nl

Lekken in platte daken kunnen worden gelokaliseerd met behulp van Buckleys nieuwe "Nat Dak Lekdetector Kit". Deze apparatuur is geschikt voor alle daken met niet-geleidende isolatiematerialen. Een natte ondergrond is voor de test nodig om effectief te zijn.


Waterdichte membranen kunnen op gaatjes en porositeit getest worden met een High Voltage Detector. Voor een effectieve test moet het membraan een geleidende rug hebben d.w.z.. PVC op staal, vilt op beton of een z.g. folie-backed isolatieplaat.


Defecten in het membraan kunnen eenvoudig opgezocht worden door met een borstel of rollende elektrode, met daarop een hoge spanning, over het oppervlak vegen. De nieuwe PHD30R is geschikt voor membraan diktes 16 micron tot 14,4 mm of de PHD40R die geschikt is voor membraan diktes van 64 micron tot 25,6 mm. Alternatief kunnen de PHD 2-40 (60 microns tot 26mm) of de PHD 1-20 (20 micron tot 6,5 mm) gebruikt worden.


Gelaste naden of overlappen in PVC platen kunnen worden getest op defecten met een DC Holiday Detector of een hoge spanning AC Spark Tester. Spark Testers bieden een goedkope manier van testen, maar hebben geen uitgangsspanning meter of hoorbaar alarm.


De Buckleys WR-10 - “Natte Dak lekdetector” is speciaal ontworpen om de bron van de lekken te lokaliseren in daken onder natte omstandigheden. Het dak moet zijn uitgevoerd met niet-geleidende isolatiematerialen.


Lek Detectie van Daken

> Natte Dak-Lek Detector /    Vector Mapping


De kit vindt lekken op daken welke met niet-geleidend isolatiemateriaal bedekt zijn. Om de test is effectief te laten zijn dient het oppervlak van het dak nat te zijn.


> PD40R - PD 240 Dakwerk /

   Bridge Deck Test Kit


De Buckleys PD 240 Dakbedekking / Bridge Deck Test Kit is speciaal gemaakt zodat de inspecteurs snel en effectief een dak of Bridge Deck kunnen controleren op gaatjes en porositeit.


> D44 - PHD2-40 Dakwerk /    Bridge Deck Test Kit


Bevat alle apparatuur om een ​​dak te testen voor gaatjes en porositeit. Membraan een dikte van 60 micron en 26mm worden getest.


> PD30R - PD130    Dakbedekking Test Kit


Deze kit bevat alle apparatuur om een ​​dak of brugdek vop gaatjes te testen. Geschikt voor membraan dikten tussen 16 micron en 14,4 mm.


> D24 - PHD 1-20  Dakwerk /

   Bridge Deck Test Kit


Bevat alle apparatuur om een ​​dak of brugdek op gaatjes te testen. Membraan dikte van 20 micron tot 6,5 mm kan getest worden.