BUCKLEYS BUCKLEYS

COATING INSPECTIE APPARATUUR

LENZ LENZ

GLASTECHNIEK

MOHR MOHR

VERWARMINGMANTELS

BRATEQ BRATEQ

GLAS GERELATEERDE COMPONENTEN

info@brateq.nl

Buckleys produceert op dit moment twee typen Spark Testers. Spark Testers genereren meestal wisselspanningen tussen 5 en 55kV. Ze worden veelal gebruikt voor het testen dikkere coatings en bekledingen tot 30mm.


Spark Testers hebben geen hoorbare of zichtbare alarmsignalen om een ​​fout aan te geven en derhalve is het van de operator afhankelijk die toeziet of er een vonk overspringt bij een fout in het bekledingsmateriaal.


Door hun hoge AC frequentie kunnen ze fouten vinden in voorwerpen die voor 100% bekleed zijn.


AC Spark / Vonk Testers

> T50 - PST100 Spark    Testers


Wordt gebruikt voor inspectie (Spark Testen) van dikkere coatings en voeringen (1-30mm) de aanleg van pijplijnen, Petro-Chemische en Kunststof & Rubberindustrie.


> T7-ST-AC 100 Spark Testers


De Buckleys Low Voltage Pinhole Detector maakt gebruik van de natte spons en biedt een snelle en kosteneffectieve wijze van niet-destructief testen van diëlektrische lagen op geleidende substraten tot 500μm.


> T51 & T53 PST 100 Spark    Tester met Accessory Kit


De PST 100 Spark Tester biedt een snelle en kosteneffectieve wijze van controle op dikke coatings en bekledingen. Coating dikte tussen 3 en 30 mm kunnen worden getest. De Kit bevat een aantal optionele accessoires.